Welkom in Antwerpen! Met Onze e-tuktuks gaan we met jullie op een andere manier historisch Antwerpen verkennen: gemotiveerde stadsgidsen laten jullie persoonlijk de mooiste plekjes in onze stad zien. Dus geen op voorhand opgenomen, onverstaanbare bandjes in anonieme bussen.
Onze e-tuktuks hebben een maximale bezetting van 6 personen + chauffeur/gids.

De prijs voor deze toer is (inclusief gids en een stop voor een hapje en een drankje) €55 per persoon (*)
(*) voor 1-3 personen geldt de basisprijs van 220

Gelieve hier te clicken om deze toer te bestellen:   Bestel Toer

Overzicht van de “Historisch Antwerpen deluxe” Toer:

De toer “Historisch Antwerpen deluxe” volgt dezelfde route als “historisch Antwerpen” maar bevat een extra stop voor een hapje en een drankje aan het Felix pakhuis. Volg deze link voor meer informatie over het Felix Pakhuis.

Bij mooi weer zitten we op het zomer terras van het Felix pakhuis met het zicht op de haven en het MAS (Museum Aan de Stroom)

Deze toer start op de Groenplaats, we rijden dan via de Vrijdagmarkt, de scheldekaaien, het Steen, het Vleeshuis, richting het Eilandje met het MAS. Daarna gaan we weer richting Antwerpen centrum via het studenten kwartier en de Academie. Deze toer eindigt op de Grote Markt. Gedurende de Toer zal de gids regelmatig even stoppen om jullie rustig alle hoogtepunten te laten bekijken, fotograferen en er de nodige leuke weetjes en achtergrondinformatie bij vertellen.

Zie ook onderstaand kaartje met de route!

 

Sommige van de hoogtepunten van de “Historisch Antwerpen deluxe” toer:

Route “Historisch Antwerpen deluxe” toer:

Gelieve op het kaartje te clicken om een grotere versie te bekijken